Diensten

Advies

Advies kan gegeven worden over de technische aspecten van professionele verlichtingscomponenten. Zoals bijvoorbeeld het begrijpen van de specificaties en functionaliteiten van LED-voorschakelapparaten, de aansturing, controlesystemen en software.

 

Advies kan echter ook gevraagd worden over verschillende aspecten van het innovatie process inclusief de rollen van de verschillende functies, waarbij de verkoopleider, de productmanager en technisch directeur uiteraard een zeer belangrijke rol in spelen. 

 

Voor bijvoorbeeld lichtplannen echter verwijs ik U graag naar mijn collega’s die daarin gespecialiseerd zijn.

Coaching

Naast advisering over het innovatieproces verzorg ik ook graag de coaching van functies in het innovatieproces om de vaardigheden in dit proces effectief uit te voeren. 

 

 

Voor het begrijpen en het omzetten van klantwensen zal coachen om te zoeken naar de best passende gereedschappen zoals bijvoorbeeld het gebruik van  scaled agile:  https://scaledagileframework.com/

 

 

Coaching kan echter ook op andere gebieden van product/portfolio management gegeven worden zoals marktsegmentering, maken van business case, product presentaties, prijzenbeheer en portfolio management.   

 

Training

Trainingen kunnen op maat gegeven worden. 

 

Mogelijke onderwerpen kunnen zijn het hoe de wens van klanten vertaald kunnen worden naar ontwikkel specificaties maar ook hoe deze gerangschikt kunnen worden op prioriteit. 

 

 

Naast proces gerelateerde trainingen kunnen ook technische trainingen gegeven worden om de wens van klanten duidelijk te specificeren.  

 

LED Drivers

Advies over de specificaties, ingebouwde functies en hoe deze gebruikt worden.

LED Modules

Eigenschappen, mogelijkheden, beperkingen.

Software

Firmware software en ingebouwde functionaliteiten.

Koppeling systemen

Hoe systemen bijvoorbeeld via API gekoppeld kunnen worden